Egy amatőr csapat heti munkájához

2014.10.26 13:45

Felkészülés az edzésre  HÉTFŐ

 

" Néha csinálhatsz egy előzetes aktiválási programot az edzés előtt  A teremkerékpár segítségével  a lábban megindul a keringés.  Alkalmazni kell  a lassú mozgásos gyakorlatok és dinamikus szakaszok változatait.

Fejezze be a pozitívan !

Csak nyugodtan,ésszel!

Az edzés  a mérkőzés után egy vagy két nappal  lenne akkor a cél a nyugalom mert akkor  még az izom nincs abban az állapotban hogy terheljük"Fontos,hogy az első edzés ne legyen magas intenzitású  Laza futás ,koordináció,nyújtás ,legfeljebb hibajavító játékok szerepeljenek.Az legyen az elképzelés,hogy segítsen kilábalni  a mérkőzés utáni fáradtságból, és felkészüljünk a heti munkára.

Ne felejtsd el!   TAKTIKA 

Ekkor már ismert gyakorlatokat alkalmazok kissebb változtatásokkal. Ha olyan játékokat alkalmazol amelyikből gól születik akkor a játékos úgy érzi jól dolgozol, úgy érzi jó ahogy felkészíted őt a mérkőzésre . Ezután ezt a pozitív érzést a következő mérkőzés. "-re átviszi és rögtün a győztesnek érzi magát a  mérkőzés előtt.

"Protein” fontos,  segít az izmok  reaktiválásában, így mindig jó ha van egy protein shake edzés után. Fontos, hogy a fehérje a szervezet a lehető leghamarabb kapja meg ez egy azonnali helyreállítás; zuhany, és enni később is lehet. Az edzés utáni étkezés : biztos, hogy van elég fehérje - csirke, steak vagy hal -,  szénhidrát, mint a tészta, rizs, vagy burgonya. Kipróbálható,  néhány zöldség is. Cél,  a kiegyensúlyozott étkezés

 

Szerda a  kemény  nap

"Én a súlyzózást azért alkalmazom hogy segítsen nekem a mérkőzés közben, de nem nagy súlyokkkal , mert gátolhat abban, hogy olyan agilis és mobil legyek a pályán ami kell a győzelemhez. Én a súlyokat arra használom hogy növelje a stabilizációmat és mint egy ellensúlyként a lábnak  a [a test mínusz a lábak és karokat/ dolgoztatom alapvetően].